Generalitat de Catalunya Departament de Salut Institut Catàla de la Salutlogotips

Perfils

Sou a: » Contacte usuaris

Formulari de contacte


Si voleu contactar amb nosaltres, utilitzeu el formulari següent. Per poder gestionar la vostra sol·licitud d'informació, queixa, reclamació o suggeriment necessitem que ens faciliteu el vostre codi d'identificació personal (CIP), que es troba a la targeta sanitària individual (TSI), el DNI, NIE o passaport, el nom, cognoms i una adreça electrònica de contacte.

Contacte usuaris

Tots els camps marcats amb un asterisc (*) són obligatoris.

Política de privadesa:
Les vostres dades personals i mèdiques reben un tractament confidencial i no són utilitzades amb cap altra finalitat que no sigui la derivada de la prestació de serveis.

Així mateix, el tractament de totes les dades que són responsabilitat de l'ICS compleix les disposicions establertes per la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal (Butlletí Oficial de l'Estat número 298, de 14 de desembre de 1999); el Decret 29/1995, de 10 de gener (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 2013, de 17 de febrer de 1995), modificat per l'Ordre SSS/250/2002, d'1 de juliol (Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya número 3678, de 16 de juliol de 2002); i les normes i procediments de seguretat establerts per l'ICS, que en garanteixen la confidencialitat.Administració Oberta de Catalunya
© 2001 Tots els drets reservats